2016 pentru Casira Solutions

Furnizor de servicii sportive, wellness si recreative.

2016 pentru Casira Solutions

Anul 2016 a început în forță cu prima ediție a conceptului LadyUP Sport & Lifestyle. Un program de transformare corporală destinat doamnelor și domnișoarelor. Casira Solutions a oferit suport în conceperea și implementarea planului de marketing și promovare, transmiterea mesajului catre publicul țintă, precum și acoperirea întregului proces operațional al proiectului.

ladyup1

Un alt proiect de management început de la 0 de echipa Casira Solutions a fost RechargeYOU, un program de fitness, nutriție și relaxare, pe durata unui weekend, concept care prin beneficiile și structura sa, poate fi acum implementat atât B2C cât și B2B.

rechargeyou2016

Dezvoltare parteneriat cu Active Life Romania pentru serviciul de Active Chair Massage (terapie manuala pe scaun) pentru angajatii companiilor din Sibiu.

parteneriatActiveLife

Organizare spectacol dans copii.

summershow1

Suport logistic pentru GYMBOdance Team la Sibiu Challenge 2016.

sibiuchallenge2132

Deplasare eveniment Convenția Internatională de Fitness din Romania – București – Rin Grand Hotel și susținere clasă demonstrativă BOSU Workout.

rincolaj

Implementare planuri de expunere Media Music Awards 2016

mma2017

Prin departamentul Casira Events am realizat si am luat parte pe parcursul anului 2016 la o serie de evenimente atat pentru publicul larg cat si corporate(prezentari evenimente, animatie turistica, corporate flash-mob etc).

flashmob

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *