Despre

Furnizor de servicii sportive, wellness si recreative.

Activăm pe piaţa furnizorilor de servicii sportive din anul 2011, furnizând experienţe sănătoase prin mişcare şi activităţi de well-being atat în propriile locaţii pentru clienţi individuali cât şi pentru companii.

SPORT

VACANŢE ŞI TEAM-BUILDING

ALIMENTAŢIE SĂNĂTOASĂ

Educaţie şi gust prin soluţii smart de alimentaţie sănătoasă. Prin intermediul GYMBIO oferim gustări sănătoase la evenimente corporate sau de familie cu ajutorul unor dozatoare de sănătate cu mixuri de nuci şi fructe uscate.

Avem misiunea de a prezenta sportul ca şi parte din viaţa fiecăruia ca o plăcere nu ca o corvoadă săptămânală. Furnizăm servicii sportive de grup şi individual prin activităţi de fitness . Îmbinăm programe de mişcare interactivă cu elemente educaţionale şi prevenţie prin sport.

NUTRIŢIE

Prin seminarii, articole de informare şi consultaţii personalizate. O alimentaţie sănătoasă nu se referă la restricţii stricte, mai degrabă este vorba despre a te simţi minunat în propriul corp.

Un program de team-building altfel. Învățăm să mâncăm nu doar gustos ci și sănătos, învățăm cum să combinăm alimentația, sportul și gândirea pozitivă. O opțiune naturală și nu o obligație. Programul RechargeYOU! poate fi realizat în format de 3 zile (weekend) sau întreaga săptămână(7 zile).