CorporateFIT Romania

Furnizor de servicii sportive, wellness si recreative.

Cu sediul in centrul tarii in orasul Sibiu , Corporate FIT ofera servicii sportive si recreative pentru companii si angajatii acestora .

Programele noastre sunt distractive si motivationale si sunt realizate pentru toate nivelurile de fitness – de la incepatori la avansati . Antrenamentele realizate de echipa Corporate FIT Romania sunt eficiente pentru imbunatatirea cardio-vasculara , pierdere in greutate , consolidare precum si in cresterea vitalitatii si a energiei .

Exista mai multe caracteristici ale echipei noastre si programele de fitness organizate de noi care conduc spre un succes continuu al angajatilor Dvs. Pentru a discuta mai multe despre oferta noastra nu ezitati sa ne contactati complectand formularul din CONTACT.

Beneficii pe termen mediu si lung :

– un impact pozitiv asupra mediului de lucru ;
– reducerea absenteismului;
– reducerea cantitatii de concedii medicale efectuate;
– imbunatatirea bunastarii mintale si cresterea productivitatii;
– dezvoltarea personala si de echipa;

Special conceput pentru a imbunatatii sanatatea personalului , programele noastre ajuta la dezvoltarea personala a intregii echipe , se creste productivitatea la locul de munca si se creaza un mediu de lucru sanatos.

Personalul fericit si intr-un mediu de lucru fericit sunt elemente esentiale de crestere a productivitatii .
Asadar , crestem productivitatea , scadem costurile de personal => crestem profitul.

corporateteambuilding

Programele de TEAM BUILDING

Programul nostru de team building nu se adreseaza doar angajatului ci angajatul intr-un mediu de echipa . De exemplu , in unele sesiuni grupul este impartit in echipe realizand astfel o competitie pentru intarirea relatiilor colegiale , lucrand impreuna pentru un scop comun , intr-un mediu recreativ.

AT THE OFFICE

Zumba , Pilates , Step Aerobic sunt programe ideale pentru a fi deasfasurate la birou. Avem nevoie de putin spatiu pentru a ne desfasura , de restul ne ocupam noi!.

IN THE GYM

Programe de grup, special concepute cu efect pozitiv asupra mintii si a corpului. Antrenamentele au loc intr-o sala de sport special conceputa pentru astfel de programe.

OUTDOOR SPECIALS

Evadare in natura prin teambuilding-uri si competitii .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *