Yes2Fun – Animatie turistica

Furnizor de servicii sportive, wellness si recreative.

FullSizeRender (7)

Animatie la piscina.

Programele sunt variate, raspund tuturor gusturilor si cuprind activitati cultural-recreative, jocuri si concursuri. Pentru cei pasionati de dans oferim Zumba , iar pentru cei pasionati de fitness si inot , o repriza de Aqua Gym este intotdeauna provocatoare si binevenita .

Animatie la hotel.

Termenul de animatie provine din verbul “a anima” – a da viata, tehnicile de animatie utilizate în receptie si în celelalte departamente prestatoare de servicii având rolul de a da viata produselor, de a le pune in valoare . Toate acestea pentru satisfactia si multumirea clientilor.

Animatie in tabere.

O saptamana de tabara pentru cei mici , inseamna o saptamana de revenire la normal intr-o societate tehnologizata si vesnic in transformare. Activitatile pe parcursul unei tabere ofera copiilor sansa de a descoperii bucuria si satisfactia din lucruri marunte dar cu mare insemnatate pentru evolutia lor personala.

Animatie corporate.

In cadrul unui teambuilding , activitatie de animatie sunt foarte complexe. De la primirea angajatilor pana la realizarea de competitii si activitati recreative care ofera sansa echipelor sa-si intareasca relatiile colegiale , sa devina mai productivi si mai optimisti in viata de zi cu zi.

Afla mai multe despre programele Yes2Fun accesand pagina de Facebook: Yes2Fun – Animatie turistica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *